пʼятниця, 1 вересня 2017 р.

З Україною у серці



Цікаво, в ігровій формі, пройшов перший урок-знайомство у маленьких школярів 1-А класу (класний керівник Горб Л.В.). У святково прикрашеній класній кімнаті під звуки чарівної української пісні першокласники помандрували куточками України. Малюки "посадили" свою алею Дружби, щоб наша Батьківщина мала чим гордитися і ким пишатися.
А малюки 1-Б класу (класний керівник Довгаленко Л. Г.) виготовили з кольорового паперу квіткову галявину однокласників, переглянули патріотичний мультфільм «Слово української дитини», грали в гру на згуртованість «Моє ім’я», розповідали вірші про Україну та виконували пісню «Україна-ненька».
Весело та завзято розгадували загадки про символи України малята 1-В класу (класний керівник Зикова н. О.). Вони грали в захоплюючі ігри, розповідали вірші, створили малюнки.
Учні 1–Г класу (класний керівник Морозова Н. Л.) вирушили в цікаву подорож,  під час якої розгадували загадки, декламували вірші , поглиблювали знання про нашу державу – Україну.
Тож побажаємо цим дітям натхнення, терпіння, нових відкриттів на нелегких, але цікавих шкільних стежинах, з Україною у серці крокувати по Країні знань!







Немає коментарів:

Дописати коментар